Trailer: Destiny 2: Lightfall verhaal getoond tijdens State of Play

Geplaatst:
Aangepast: 23 februari 2023 23:28

Bungie gaf ons tijdens de State of Play van vanavond een blik op Destiny 2: Lightfall. We kregen onder andere de nieuwe Strand gameplay te zien.

Lightfall is de volgende uitbreiding die uit gaat komen voor Destiny 2 en we hoeven er niet lang meer op te wachten. Hij staat namelijk op de planning voor 28 februari. De Guardians omarmen in de nieuwe verhaallijn de kracht van de Strand om tegen hun vijand The Witness op te kunnen boksen. Tijdens de State of Play kregen we een launch trailer te zien voor Destiny 2: Lightfall. Hierin volgen we de voorbereidingen van de Guardians op hun gevecht met The Witness en het Callus Shadow Legion van de Cabal. Daarnaast krijgen we meer te zien van de Strand gameplay. De nieuwe klasse geeft Warlocks, Titans en Hunters de mogelijkheid om energie te manipuleren om vijanden vast te binden, een grappling hook te gebruiken en kleine energiewezens vijanden aan te laten vallen.

Destiny 2: Lightfall gaat live op 28 februari. In de nieuwe trailer kun je alvast een blik werpen op de nieuwe Strand gameplay.

Bron: State of Play

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destiny 2: Lightfall

Series

Destiny

Uitgever

Bungie

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 februari 2023

Ontwikkelaar

Bungie

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord