Weapon crafting wordt simpeler in Destiny 2 Lightfall

Geplaatst:

Bungie past weapon crafting verder aan in Destiny 2: Lightfall. De veranderingen zitten voornamelijk in de resources en Deepsight afstemming.

Sinds de introductie van Destiny 2's weapon crafting in The Witch Queen heeft Bungie gewerkt aan het eenvoudiger maken van het systeem. Dit zet de ontwikkelaar ook weer voort met de lancering van de volgende grote uitbreiding van de game, Lightfall. De uitbreiding gaat al een hoop veranderen en toevoegen in de game, van de nieuwe Strand-subklasse tot het loadout-systeem. De twee belangrijkste veranderingen zijn de afschaffing van Resonant Elements ten gunste van standaardvaluta zoals Glimmer, en het Deepsight-afstemmingsdoel wordt helemaal geschrapt. Het verwijderen van Resonant Elements markeert de volledige verwijdering van de valuta. Eerder werd deze al afgebouwd van zes sub-currencies bij de lancering van The Witch Queen tot een enkele, algemene crafting valuta in de volgende seizoenen. Lightfall brengt je naar de verborgen stad Neomuna op de planeet Neptunus. Hier ga je samen met de beschermers van Neomuna, de Cloudstriders, het gevecht aan met The Witness.

Destint 2 crafting

Destiny 2 is momenteel beschikbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Lightfall lanceert op 28 februari.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destiny 2: Lightfall

Series

Destiny

Uitgever

Bungie

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 februari 2023

Ontwikkelaar

Bungie

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord