Trailer: Destroy All Humans! 2 - Reprobed releasedatum onthuld

Geplaatst:

Crypto is terug! Destroy All Humans! 2 - Reprobed heeft een releasedatum te pakken en het duurt niet lang meer voordat je aan de slag kan gaan met de remake.

In de trailer zien we waar het allemaal om draait in Destroy All Humans! 2 - Reprobed. Je stapt in de alien-laarzen van Crypto. Hij gaat de strijd aan tegen de corrupte overheid en maakt wat vrienden onderweg. Vrienden, zoals ninja's bijvoorbeeld, want waarom ook niet. De remake is alleen speelbaar op de current-gen consoles en je kan wel zien waarom. De schade die je kan aanrichten is namelijk gigantisch in schaal. Gehele gebouwcomplexen zakken in elkaar wanneer je met je gadgets aan de slag gaat. De gehele campaign kan gespeeld worden in splitscreen co-op.

Als extra pre-order bonus kan je aan de slag met Destroy All Humans! Clone Carnage. Wanneer kan je daar mee aan de slag? Nu meteen! Bekijk hier onze review van Destroy All Humans!, zodat je weet wat je kan verwachten.

Destroy All Humans! 2 - Reprobed is beschikbaar vanaf 30 augustus voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: THQ Nordic
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destroy All Humans! 2 - Reprobed

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 augustus 2022

Ontwikkelaar

Black Forest Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord