Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Deze legendarische personages komen naar Tekken 8

Geplaatst: 2 november 2023 16:34
Aangepast: 2 november 2023 16:34

Een nieuwe trailer laat ons enkele nieuwe personages zien die aan Tekken 8 worden toegevoegd. Dit zijn een aantal legendarische personages die fans vast wel herkennen.

Het is een goede tijd voor Tekken-fans met de release van een nieuwe trailer voor Bandai Namco's aankomende vechtgame Tekken 8. De trailer laat de terugkeer zien van bekende personages als Panda, Zafina, Lee Chaolan, Alisa Bosconovich en Devil Jin. De trailer laat ook een kleine glimp van de verhaalmodus van de game zien, die zich richt op Jin Kazama's confrontatie met zijn innerlijke demon, Devil Jin, in wat een verlossingsverhaal lijkt te zijn. Eerder kregen we al te zien dat Feng Wei naar Tekken 8 komt.

De trailer laat ook zien dat er personages worden onthuld op 2 en 13 november. De trailer van vandaag laat een geheel nieuw personage zien. Bandai Namco heeft het nieuwe personage, Victor Chevalier, toegevoegd aan het Tekken 8 roster, door hem te onthullen in een gameplay trailer. Victor is een doorgewinterde vechter uit Frankrijk, te zien in een zijn eigen stage in Parijs, gekleed in een stijlvol grijs pak. Hij lijkt een vaardige vechter te zijn, die verschillende wapens gebruikt zoals een pistool, laserzwaard en een dolk. Elk wapen biedt verschillende aanvallen, waaronder projectielen, lange slagen en snelle dolkstoten. De unieke vaardigheid van Victor lijkt teleporteren te zijn, wat lijkt op de vaardigheden van Raven, die ook in de trailer te zien is. Victor is het eerste Franse personage in de Tekken-franchise, zoals vermeld door Tekken-regisseur Katsuhiro Harada.

Tekken 8 verschijnt 26 januari 2024 voor PlayStation 5, Xbox Series en pc.

Bron: Bandai Namco
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tekken 8

Series

Tekken

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 januari 2024

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord