Trailer: Dit brengt de Growing Together-uitbreiding naar The Sims 4

Geplaatst:

In de Growing Together-uitbreiding van The Sims 4 draait het allemaal om familie. EA heeft nu de eerste gameplaybeelden laten zien van deze nieuwe DLC.

Eerder deze maand werd de The Sims 4 Growing Together-uitbreiding onthuld. In deze uitbreiding staat je familie en de interacties die je met ze kunt hebben centraal. EA heeft nu een gameplaytrailer van de uitbreiding onthuld. Hierin zien we meer van wat we van Growing Together kunnen verwachten. Zo zien we in de trailer dat we een familiedynamiek tussen twee gezinsleden in kunnen stellen. De familiedynamiek bepaalt hoe familieleden met elkaar omgaan en op dingen reageren. Ook spelen mijlpalen een belangrijke rol in deze uitbreiding. Speciale mijlpalen zoals een huwelijk of het krijgen van een kind, hebben namelijk een grote impact op je Sim en zijn relaties. Daarnaast bepalen verschillende factoren, zoals interesses en achtergrond, of twee Sims goede compatibiliteit met elkaar hebben of niet.

Growing Together is vanaf 16 maart 19:00 uur beschikbaar voor The Sims 4.

Bron: EA
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord