Trailer: Dit brengt seizoen 11 naar Rocket League

Geplaatst: 6 juni 2023 14:00
-

Seizoen 11 van Rocket League gaat deze week al van start en daardoor wil jij natuurlijk weten wat dit seizoen allemaal gaat brengen. Dankzij een cinematische en gameplaytrailer worden spelers klaargestoomd voor het nieuwe seizoen.

Rocket League bestaat alweer acht jaar en seizoen 11 brengt een aantal nieuwe toevoegingen naar de game. Als eerste is het mogelijk om de Nissan Silvia vrij te spelen via de Battle Pass. Als je direct toegang wil tot deze auto dan moet je de Premium Battle Pass aanschaffen. Het is alweer een tijdje geleden dat je in een nieuwe arena mocht voetballen. In seizoen 11 kun je echter de Estadio Vida Arena betreden. Met alle neonlichten is het in ieder geval een vrolijke bedoening. In de gameplaytrailer zien we ook al een aantal van de beloningen. De decoraties op je auto's hebben namelijk een feestelijk tintje. Denk aan een pizzadoos, carnaval masker of een cocktail op het dak.

Het elfde seizoen van Rocket League gaat op 7 juni van start.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rocket League

Ontwikkelaar:

Psyonix

Uitgever:

Psyonix

Release:

7 juli 2015

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord