Trailer: Dit is de Challenger in Remnant 2

-

Wederom verwent Gunfire Games ons met een nieuwe Archetype-trailer voor hun aankomende actie/RPG, genaamd Remnant 2. Ditmaal wordt de brute Challenger in de spotlight gezet.

De Challenger Archetype is het personage voor degene die graag de tank-rol op zich neemt. Deze beer van een karakter kan prima overweg met zware melee-wapens, bruut wapentuig en log pantser. Hij is bijna niet neer te krijgen dankzij zijn ultieme vaardigheid, genaamd Die Hard. Wanneer een Challenger dodelijk schade ontvangt betekent dat niet het einde. Nee, je bent letterlijk te boos om te sterven en je gaat opnieuw de strijd aan. Verder kan de Challenger met zijn War Stomp de aarde doen beven om zo korte metten te maken met groepen vijanden. Tot slot kan de Challenger met zijn Juggernaut- en Rampage-vaardigheid zijn stats tot in de absurditeit boosten. Ik heb denk ik een nieuwe main gevonden.

Check hier gameplay van de Gunslinger in Remnant 2.

De releasewindow van Remnant 2 is bekend. De actie/RPG is beschikbaar in de zomer voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Gunfire Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Remnant 2

Ontwikkelaar:

Gunfire Games

Uitgever:

Gearbox Publishing

Release:

25 juli 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord