Trailer: Dit is de Five Nights at Freddy's: Securty Breach dlc

Geplaatst:
Aangepast: 20 mei 2023 21:50

Afgelopen december verscheen Five Nigths at Freddy's: Security Breach. Inmiddels is het tijd voor de eerste uitbreiding en hier zijn nu nieuwe gameplaybeelden van opgedoken.

Als je dacht dat je van de animatronics af was, dan heb je het mooi mis. Five Nights at Freddy's: Security Breach ziet namelijk binnenkort zijn eerst uitbreiding tegemoet. Ontwikkelaar Steel Wool Studios heeft nu gameplaybeelden van de Ruin uitbreiding naar buiten gebracht. Hierin is te zien dat ook deze uitbreiding er weer voor zorgt dat je de nodige portie schone onderbroeken klaar moet leggen voordat je aan de dlc begint. De animatronics stellen weer alles in het werk om je te pakken te krijgen met de nodige jumpscares tot gevolg.

De Ruin uitbreiding voor Five Nights at Freddy's: Security Breach is vanaf juli 2023 beschikbaar voor de game.

Bron: Steel Wool Studios
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Five Nights At Freddy's: Security Breach

Series

-

Uitgever

Scott Cawthon

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

16 december 2021

Ontwikkelaar

Steel Wool Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord