Five Nights At Freddy's: Security Breach

  • Ontwikkelaar Steel Wool Studios
  • Eerste releasedatum 16 december 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Indie , Horror , Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Five Nights At Freddy's: Security Breach ontvangt RTX

Five Nights At Freddy's: Security Breach ontvangt RTX. We krijgen ook nieuwe beelden in-game te zien van de horrorgame die gemaakt wordt door Steel Wool Studios.

RTX is een speciale techniek die gebruikt wordt om het lichteffect in games mooi te presenteren. Tijdens de GeForce RTX: Game On presentatie, werden we getrakteerd op de nieuwste in-game beelden van Five Nights At Freddy's: Security Breach. Gameplay is het nog niet te noemen, aangezien we alleen erg langzaam door een paar gebieden in de game lopen. De trailer wordt ondersteund door een robotachtige stem van een meisje. Five Nights At Freddy's: Security Breach werd eerder getoond voor de PlayStation 5. De trailer hieronder is vergelijkbaar in stijl en setting.

Five Nights At Freddy's: Security Breach verschijnt dit jaar voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON GeForce RTX: Game On

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?