Five Nights At Freddy's: Security Breach

  • Ontwikkelaar Steel Wool Studios
  • Eerste releasedatum 16 december 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Indie , Horror , Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Teaser Five Nights At Freddy's: Security Breach getoond

Freddy Fazbear en zijn vrienden verenigen zich weer in een nieuwe game op je de stuipen op het lijf te jagen. Tijdens de PlayStation 5 showcase kwam er een griezelige teaser voorbij om je vast warm te maken voor deze animatrons.

Als je nog niet genoeg hebt gehad van Five Nights At Freddy's in AR of zelfs in een VR-omgeving, dan kun je je lol op met Five Nights At Freddy's: Security Breach voor de PlayStation 5. Natuurlijk brengt ook deze game weer de nodige jumpscares met zich mee, al weten we op de teaser na nog niet heel veel van de game. Ik kan je wel vast verklappen dat je weer een lading schone onderbroeken kunt inslaan.

Five Nights At Freddy's: Security Breach komt in ieder geval voor de eerste drie maanden uit als consoles exclusive voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. Daarnaast is de game natuurlijk ook speelbaar op pc. Wanneer de game verschijnt is nog niet bekendgemaakt.

BRON PlayStation

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?