Trailer: Teaser Five Nights At Freddy's: Security Breach getoond

Geplaatst:
Aangepast: 20 november 2020 12:26

Freddy Fazbear en zijn vrienden verenigen zich weer in een nieuwe game op je de stuipen op het lijf te jagen. Tijdens de PlayStation 5 showcase kwam er een griezelige teaser voorbij om je vast warm te maken voor deze animatrons.

Als je nog niet genoeg hebt gehad van Five Nights At Freddy's in AR of zelfs in een VR-omgeving, dan kun je je lol op met Five Nights At Freddy's: Security Breach voor de PlayStation 5. Natuurlijk brengt ook deze game weer de nodige jumpscares met zich mee, al weten we op de teaser na nog niet heel veel van de game. Ik kan je wel vast verklappen dat je weer een lading schone onderbroeken kunt inslaan.

Five Nights At Freddy's: Security Breach komt in ieder geval voor de eerste drie maanden uit als consoles exclusive voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. Daarnaast is de game natuurlijk ook speelbaar op pc. Wanneer de game verschijnt is nog niet bekendgemaakt.

Bron: PlayStation
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Five Nights At Freddy's: Security Breach

Series

-

Uitgever

Scott Cawthon

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

16 december 2021

Ontwikkelaar

Steel Wool Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord