Five Nights At Freddy's: Security Breach

  • Ontwikkelaar Steel Wool Studios
  • Eerste releasedatum 16 december 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Indie , Horror , Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Five Nights At Freddy's: Security Breach gameplay

Tijdens de PlayStation State of Play-presentatie kwam ook Five Nights At Freddy's: Security Breach voorbij. In de trailer krijgen we een eerste kijk op de gameplay van deze survival horrorgame.

De trailer laat ons kennismaken met de hoofdpersoon van het verhaal, Gregory. Hij wordt geleidt door een stem om het gebouw te ontsnappen en het gevaar van de Glamrock animatronics, de mechanische monsters uit het gebouw, te ontlopen. Het gebouw met neonkleuren is echter niet zo kindvriendelijk als dat het eruit ziet. Typerend voor de Five Nights At Freddy's-serie bestuur je Security Breach vanuit het oogpunt van een camera.

Five Nights At Freddy's: Security Breach komt ergens dit jaar uit voor de PlayStation 4, PlayStation 5 en pc.

BRON PlayStation

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?