Five Nights At Freddy's: Security Breach

  • Ontwikkelaar Steel Wool Studios
  • Eerste releasedatum 16 december 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Indie , Horror , Survival
  • Gameliner score -

Video: Five Nights At Freddy's: Security Breach uitgesteld

De release van Five Nights At Freddy's: Security Breach is uitgesteld. Om de pijn wat te verzachten, komt de ontwikkelaar echter wel met een gratis game.

Five Nights At Freddy's: Security Breach is het nieuwste deel in de bekende indie-horrorserie Five Nights At Freddy's. De game moest aanvankelijk eind 2020 uitkomen, maar vanwege de coronapandemie werd deze releasedatum niet gehaald. De game werd helaas uitgesteld. Tijdens de PlayStation State of Play van afgelopen februari hebben we niet alleen gameplaybeelden van Five Nights At Freddy's: Security Breach mogen zien, maar werd tevens aangekondigd dat de release van de game gepland stond voor beginners dit jaar. Scott Cawthon, de bedenker van de serie, heeft echter via Reddit aangekondigd dat de game nogmaals wordt uitgesteld. Volgens Cawthon is het project inmiddels zo groot geworden, dat hij simpelweg meer tijd nodig heeft om het te maken zoals hij het voor ogen ziet. Om de community niet met lege handen naar huis te gaan en ze te bedanken voor hun geduld heeft Cawthon echter een gratis game voor ze beschikbaar gemaakt. Security Breach: Fury's Rage is een gratis Beat 'Em Up-game in de stijl van Streets of Rage.

Five Nights At Freddy's: Security Breach verschijnt eind 2021

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?