Five Nights At Freddy's: Security Breach

  • Ontwikkelaar Steel Wool Studios
  • Eerste releasedatum 16 december 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Indie , Horror , Survival
  • Gameliner score -

Vanmiddag meer informatie over Five Nights At Freddy's: Security Breach bekendgemaakt

Vanmiddag wordt er meer informatie over Five Nights At Freddy's: Security Breach bekendgemaakt. Dit werd aangekondigd door ontwikkelaar Steel Wool Games op Twitter.

Five Nights At Freddy's: Security Breach werd vorig jaar onthuld tijdens de PlayStation 5 Showcase, maar op die ene teaser na is er nog weinig over deze nieuwe Five Nights At Freddy's-game bekend. Security Breach moest eigenlijk in 2020 al uitkomen, maar werd uitgesteld naar begin 2021. Nu heeft ontwikkelaar Steel Wool Games aangekondigd dat er vanmiddag meer informatie over Five Nights At Freddy's: Security Breach onthuld gaat worden tijdens de GeForce RTX: Game On-presentatie, die om zes uur onze tijd van start gaat. De aankondiging is hieronder te bekijken.

Five Nights At Freddy's: Security Breach moet ergens in het begin van 2021 uitkomen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

BRON Twitter

Over auteur JolienMauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?