Five Nights At Freddy's: Security Breach

  • Ontwikkelaar Steel Wool Studios
  • Eerste releasedatum 16 december 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Indie , Horror , Survival
  • Gameliner score -

Five Nights At Freddy's: Security Breach uitgesteld

Five Nights At Freddy's: Security Breach wordt uitgebracht in het begin van 2021. Dit laat Scott Cawthon weten via de website Reddit.

Hij laat de fanbase weten dat de nieuwste Five Nights At Freddy's-game niet meer gaat verschijnen in 2020. Hij maakt gebruik van een metafoor om uit te leggen waarom. Een metafoor over een grote taart. Dankzij de hulp van Steel Wool Studios is de game veel groter geworden dan eerst werd gedacht. Nu was het aan Scott Cawthon de keuze om content eruit te halen, zodat de game de originele releasedatum kon halen, of de releasedatum op te schuiven. Aangezien alle content er "te goed" uitzag om eruit te halen, besloot de originele maker van de serie om Five Nights At Freddy's: Security Breach meer tijd te geven. Bekijk hier de aankondigingstrailer van de Five Nights At Freddy's-game.

onbekend

Five Nights At Freddy's: Security Breach verschijnt in vroeg 2021 voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?