Trailer: Dit is de map van TT Isle of Man - Ride on the Edge 3

Geplaatst:

De releasedatum van TT Isle of Man - Ride on the Edge 3 nadert, maar dat betekent niet dat er geen nieuwe gameplaytrailers meer verschijnen. In de laatste trailer krijgen we de map en de wereld te zien.

Naast de tweeëndertig verschillende koersen kent TT Isle of Man - Ride on the Edge 3 een Open Roads modus. Hierin kun je op je motor het eiland verkennen. Met tweehonderd kilometer aan wegen kun je gerust een paar uur zoet zijn. Ondertussen kun je genieten van het uitzicht en stoppen bij speciale plekken. Hier krijg je historische informatie over het eiland. Daarnaast toont de trailer ook nog twee historische koersen. Het gaat dan om de St.-John’s en Clypse. Je hoeft niet in je eentje op pad, want je kunt samen met vrienden lekker rondrijden. Je moet de game dan wel spelen op dezelfde console. Er is namelijk alleen cross-gen aanwezig.

TT Isle of Man - Ride on the Edge 3 verschijnt op 11 mei voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot TT Isle of Man - Ride on the Edge 3

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

11 mei 2023

Ontwikkelaar

Raceward Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord