Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

TT Isle of Man - Ride on the Edge 3

  • Ontwikkelaar Raceward Studio
  • Eerste releasedatum 11 mei 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: TT Isle of Man - Ride on the Edge 3 onthuld

Volgend jaar komen er genoeg racegames uit en ook de TT Isle of Man-serie is in 2023 te bewonderen. De race/simulatiegame krijgt een nieuw deel: TT Isle of Man - Ride on the Edge 3.

De TT Isle of Man-franchise keert triomfantelijk terug met alweer een derde deel. Tijdens de Milan Games Week onthulde ontwikkelaar RaceWard Studio de nieuwe racetitel. De onthulling ging gepaard met een teaser trailer, waarin we helaas nog niet veel van de game te zien krijgen. Gelukkig duurt het niet heel lang voordat je met de racesim aan de slag kan gaan. In de lente van volgend jaar is TT Isle of Man - Ride on the Edge 3 al beschikbaar.

Bekijk hier onze review van TT Isle of Man - Ride on the Edge 2.

TT Isle of Man - Ride on the Edge 3 is beschikbaar in mei 2023 voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

BRON Nacon

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?