Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

TT Isle of Man - Ride on the Edge 3

  • Ontwikkelaar Raceward Studio
  • Eerste releasedatum 11 mei 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: TT Isle of Man - Ride on the Edge 3 gameplay onthuld

TT Isle of Man - Ride on the Edge 3 is de motor aan het opwarmen. De nieuwe gameplay-trailer toont ons wat we kunnen verwachten van de simulatie/racegame.

Je moet goed opletten tijdens de ritjes in TT Isle of Man - Ride on the Edge 3. Elke fout kan namelijk fataal zijn - de motoren gaan immers 300 km/h. De gameplay-trailer laat ons Section 1 van de Snaefell Mountain Course zien. De track is officieel onderdeel van TT Isle of Man en is nagebouwd op een schaal van 1:1. Nacon laat weten dat er vele verrassingen op spelers wachten: van gevaarlijke obstakels tot iconische gebouwen.

Bekijk hier de eerste trailer van TT Isle of Man - Ride on the Edge 3.

TT Isle of Man - Ride on the Edge 3 verschijnt in mei voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

BRON Nacon

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?