Trailer: TT Isle of Man - Ride on the Edge 3 gameplay onthuld

Geplaatst:

TT Isle of Man - Ride on the Edge 3 is de motor aan het opwarmen. De nieuwe gameplay-trailer toont ons wat we kunnen verwachten van de simulatie/racegame.

Je moet goed opletten tijdens de ritjes in TT Isle of Man - Ride on the Edge 3. Elke fout kan namelijk fataal zijn - de motoren gaan immers 300 km/h. De gameplay-trailer laat ons Section 1 van de Snaefell Mountain Course zien. De track is officieel onderdeel van TT Isle of Man en is nagebouwd op een schaal van 1:1. Nacon laat weten dat er vele verrassingen op spelers wachten: van gevaarlijke obstakels tot iconische gebouwen.

Bekijk hier de eerste trailer van TT Isle of Man - Ride on the Edge 3.

TT Isle of Man - Ride on the Edge 3 verschijnt in mei voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Nacon
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot TT Isle of Man - Ride on the Edge 3

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

11 mei 2023

Ontwikkelaar

Raceward Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord