Trailer: Dit is de releasedatum van Atomic Heart: Annihilation

Geplaatst:
Aangepast: 26 juni 2023 17:50

De eerste DLC van Atomic Heart heeft zojuist een releasedatum ontvangen. Check hier de explosieve trailer van Atomic Heart: Annihilation!

In Atomic Heart: Annihilation volg je het verhaal verder na de climax van de main campaign. Majoor P-3 moet wederom afdalen in één van de vele dystopische complexen, ditmaal om de waarheid achter de koelkast NORA te achterhalen. Je weet wel, die koelkast die de speler probeert te verkrachten tijdens de eerste ontmoeting. Naast de nieuwe verhalende content worden er nieuwe gameplayelementen toegevoegd. Zo zijn er nieuwe vijanden waar de speler het tegenop moet nemen. Deze robots kunnen zichzelf samenvoegen om zo een grotere dreiging te vormen. Gelukkig kun je aan de slag met twee nieuwe wapens: het zware wapentuig de Secateur en het sierlijk meleewapen de Klusha. Spelers kunnen ook aan de haal met een nieuwe handschoenvaardigheid. De Techno-Stasis skill zorgt ervoor dat je kan klooien met tijdmanipulatie. Als leuke verrassing eindigt de trailer met goed nieuws: New Game+ is nu beschikbaar! In deze modus hebben vijanden specifieke weerstanden, waar de speler rekening mee moet houden. Ontwikkelaar Mundfish claimt dat dit een uitdaging is die ervaren spelers op de proef zal stellen.

Check hier onze review van Atomic Heart. Wil je weer weten over deze controversiële titel? Lees dan hier alles wat je moet weten over Atomic Heart.

Atomic Heart is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Atomic Heart: Annihilation is beschikbaar vanaf 2 augustus.

Bron: Focus Entertainment
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Atomic Heart

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

21 februari 2023

Ontwikkelaar

Mundfish

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord