Trailer: Dit is het studentenleven in Persona 3 Reload

Geplaatst:
Aangepast: 12 oktober 2023 20:51

In de nieuwste trailer voor Persona 3 Reload neemt Atlus ons mee op een visuele reis naar het dagelijks leven van de personages uit S.E.E.S. terwijl ze in de Iwatodai Dorm verblijven. Deze trailer laat zien hoe deze personages hun tijd doorbrengen in de slaapzaal, inclusief het aangaan van diverse interacties en zelfs het verkrijgen van in-game voordelen uit hun dagelijkse routines.

In een nieuwe trailer voor Persona 3 Reload geeft Atlus ons een kijkje in het dagelijks leven van S.E.E.S.-leden in de Iwatodai Dorm. Deze slaapzaal dient als hun thuis terwijl ze naar school gaan en verschillende activiteiten ondernemen, en geeft inzicht in hun routines buiten Tartarus. De trailer laat scènes zien van personages als Makoto die koffie zet met Ken, maaltijden deelt met Shinjiro en tijd doorbrengt met de hondenmascotte Koromaru. Sommige van deze activiteiten bieden in-game voordelen, zoals Makoto's Academics verbeteren door samen met Fuuka boeken te lezen of gevechtstactieken leren terwijl ze een moestuin onderhouden. De downtime in de slaapzalen is naast combat en het sociale aspect een belangrijk onderdeel van de gameplay van Persona 3 Reload.

Persona 3 Reload is vanaf 2 februari beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Atlus
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Persona 3 Reload

Series

Persona

Uitgever

Atlus

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

2 februari 2024

Ontwikkelaar

Atlus

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord