Trailer: Nieuwe gameplaytrailer Persona 3 Reload onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 22 september 2023 13:44

SEGA en Atlus slaan de handen ineen om de Persona-fans met een nieuwe trailer te verwennen. Check hier de nieuwe gameplaybeelden van Persona 3 Reload!

De nieuwe trailer toont de dreiging in Persona 3 Reload: de collectie persona-gebruikers genaamd Strega. Zij voeren vendetta's uit en onschuldige mensen lijken in het vizier te worden geplaatst. Daarnaast wordt er gesproken over de impact van de volle manen en 'the darkest hour'. Veel personages dreigen hun krachten te verliezen en ze spreken hun zorgen uit. Wie zijn ze zonder hun krachten? Naast de combat zien we hoe het alledaagse leven eruit ziet in Persona 3 Reload. Ga je jezelf misdragen in het winkelcentrum? Of neem je deel aan de pannenkoekenfeestjes? Er is genoeg te doen!

Bekijk hier onze gamescom preview van Persona 3 Reload.

Persona 3 Reload is beschikbaar vanaf 2 februari voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. De remake lanceert tevens vanaf dag één op Game Pass.

Bron: SEGA
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Persona 3 Reload

Series

Persona

Uitgever

Atlus

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

2 februari 2024

Ontwikkelaar

Atlus

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord