Amnesia: The Bunker

  • Ontwikkelaar Frictional Games
  • Eerste releasedatum 16 mei 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror
  • Gameliner score -

Trailer: Dit is het verhaal van Amnesia: The Bunker

Er is een nieuwe trailer uitgekomen voor Amnesia: The Bunker. De trailer gaat in op het verhaal van de horrorgame.

Bij de aankondiging van Amnesia: The Bunker kreeg ik alweer de kriebels. Nu is er weer een nieuwe trailer voor de game uitgekomen. De trailer legt uit hoe je in deze bunker terecht bent gekomen en wat je missie is. Je speelt als de Franse soldaat Henri Clément die na een vijandelijke aanval vast komt te zitten in een bunker. Om een uitweg te creëren moet hij het loods zien te vinden waar alle explosieven zijn opgeborgen. In zijn zoektocht naar het loods moet Henri zien te overleven in de bunker die blijkbaar gevuld is met doodenge monsters. De trailer is hieronder te bekijken.

De game moest eigenlijk in maart uitkomen, maar Amnesia: The Bunker werd uitgesteld naar 16 mei en komt uit op de pc.

BRON frictionalgames

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?