Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Amnesia: The Bunker

  • Ontwikkelaar Frictional Games
  • Eerste releasedatum 6 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Trailer: Frictional Games keert terug met Amnesia: The Bunker

Frictional Games zijn de leermeesters als het gaat om sterke horrorgames met memorabele verhalen. Vandaag tonen ze hun nieuwste game in de wereldberoemde horrorserie: Amnesia: The Bunker.

Amnesia: The Bunker speelt zich af tijdens de Eerste Wereldoorlog. Je krijgt echter te maken met monsters die nét wat angstaanjagender zijn dan je doorsnee soldaten. Je baant je een weg door de grachten en bunkers, terwijl je één hoofddoel hebt: overleven. Je moet ervoor zorgen dat je ten allen tijden een lichtbron hebt. Je speelt als Henri Clément; een Franse soldaat bewapend met een luidruchtige dynamo zaklamp en een revolver. Middelen zijn beperkt en het monster jaagt je op. Het beest reageert dynamisch op elke actie van de speler voor een intense horrorervaring.

Frictional Games hield zich eerder bezig met SOMA en Amnesia. Lees hier meer over hun laatste game in onze review van Amnesia: Rebirth.

Amnesia: The Bunker is beschikbaar in maart 2023 voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

BRON Frictional Games

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?