Check hier alle THQ Nordic Showcase content

DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 18 maart 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part Two komt eraan

DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part Two heeft een trailer ontvangen waarin gameplaybeelden worden getoond en het verhaal wordt gedeeld. De tweede DOOM Eternal campagne-uitbreiding komt morgen uit.

De epische conclusie van de DOOM Slayer saga is nabij. Nadat begin maart DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part Two is aangekondigd, is het morgen tijd voor spelers om aan de slag te gaan met de tweede campagne-uitbreiding voor DOOM Eternal. DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part Two brengt nieuwe wapens, locaties en vijanden met zich mee en spelers gaan met wat over is van de Sentinels legers de hell-basis Immora aanvallen. Check hieronder de trailer van DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part Two om alvast in de sfeer te komen.

DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part Two is vanaf morgen te spelen op pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON Bethesda Softworks

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?