Trailer: Tweede DLC DOOM Eternal verschijnt binnenkort voor Switch

Geplaatst:

Bethesda heeft gedurende Quakecon ruim aandacht gehad voor DOOM Eternal. Zo werd tijdens de show de releasedatum onthuld voor DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two.

Als je de shooter op een ander platform tot je beschikking hebt, dan kon je al een tijdje aan de slag met de tweede uitbreiding van DOOM Eternal. Voor Nintendo Switch-gebruikers was het echter even geduld hebben. DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two komt namelijk wel naar de console van Nintendo, maar een releasedatum bleef vooralsnog uit. Tot nu, want met een nieuwe trailer werd dan eindelijk bekendgemaakt wanneer de uitbreiding zijn opwachting maakt op de Nintendo Switch. Het lange wachten is daarmee voorbij, want de extra content presenteert zich al vrij snel op de Switch.

DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two verschijnt op 26 augustus voor de Nintendo Switch.

Bron: Bethesda
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two

Series

DOOM

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

18 maart 2021

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord