DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 18 maart 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Tweede DLC DOOM Eternal verschijnt binnenkort voor Switch

Bethesda heeft gedurende Quakecon ruim aandacht gehad voor DOOM Eternal. Zo werd tijdens de show de releasedatum onthuld voor DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two.

Als je de shooter op een ander platform tot je beschikking hebt, dan kon je al een tijdje aan de slag met de tweede uitbreiding van DOOM Eternal. Voor Nintendo Switch-gebruikers was het echter even geduld hebben. DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two komt namelijk wel naar de console van Nintendo, maar een releasedatum bleef vooralsnog uit. Tot nu, want met een nieuwe trailer werd dan eindelijk bekendgemaakt wanneer de uitbreiding zijn opwachting maakt op de Nintendo Switch. Het lange wachten is daarmee voorbij, want de extra content presenteert zich al vrij snel op de Switch.

DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two verschijnt op 26 augustus voor de Nintendo Switch.

BRON Bethesda

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?