Check hier alle THQ Nordic Showcase content

DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 18 maart 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Livestream: Bram streamt DOOM Eternal The Ancient Gods Part Two vanaf 20:00

Bram neemt deze week even een pauze van Resident Evil 4 en gaat aan de slag met DOOM Eternal: The Ancient Gods Part Two-dlc die onlangs is uitgekomen! Alleen is dit niet alles, Bram gaat namelijk ook proberen een nightmare run van de dlc te voltooien. Bij deze moeilijkheidsgraad kan Bram zich geen fouten veroorloven, want hij heeft maar één leven en de demonen zijn agressiever dan ooit. Benieuwd of Bram de nightmare run gaat halen vanavond? Kom dan vooral kijken!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?