Check hier alle THQ Nordic Showcase content

DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 18 maart 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two onthuld

DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two is onthuld door iD Software. De box art en wat screenshots zijn vrijgegeven en we krijgen volgende week een trailer.

Vlak nadat de eerste screenshots waren gelekt in de Bethesda-store, heeft iD Software de box art officieel vrijgegeven. We zien de DOOM Slayer het opnemen tegen de Dark Lord. In de handen van de Slayer zien we de Sentinel Hammer, een nieuw wapen dat ook genoemd werd in de gelekte achievements van DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two. Je gaat met de overblijfsels van de Sentinel legers de hell-basis Immora bestoken. De beschrijving laat duidelijk weten dat DOOM Eternal: The Ancient Gods Part Two het einde wordt van de oorlog tegen de krachten van de hel. Naast de nieuwe locaties mag de speler het gaan opnemen tegen nieuwe vijanden. Een paar zie je hieronder tussen de screenshots staan. Bekijk hier de review van DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part One.

DOOM Eternal is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON iD Software

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?