DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 17 maart 2021 13:36

DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two is onthuld door iD Software. De box art en wat screenshots zijn vrijgegeven en we krijgen volgende week een trailer.

Vlak nadat de eerste screenshots waren gelekt in de Bethesda-store, heeft iD Software de box art officieel vrijgegeven. We zien de DOOM Slayer het opnemen tegen de Dark Lord. In de handen van de Slayer zien we de Sentinel Hammer, een nieuw wapen dat ook genoemd werd in de gelekte achievements van DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two. Je gaat met de overblijfsels van de Sentinel legers de hell-basis Immora bestoken. De beschrijving laat duidelijk weten dat DOOM Eternal: The Ancient Gods Part Two het einde wordt van de oorlog tegen de krachten van de hel. Naast de nieuwe locaties mag de speler het gaan opnemen tegen nieuwe vijanden. Een paar zie je hieronder tussen de screenshots staan. Bekijk hier de review van DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part One.

 1 1 1 1 1 1

DOOM Eternal is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: iD Software
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two

Series

DOOM

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

18 maart 2021

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord