Check hier alle THQ Nordic Showcase content

DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 18 maart 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Leak: DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two achievements gelekt

De DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two achievements zijn gelekt. Hierdoor weten nu meer over de laatste uitbreiding voor DOOM Eternal.

Doom Eternal: The Ancient Gods Part Two achievements kwamen te vroeg tevoorschijn via Steam. We weten nu dat de nieuwe uitbreiding vier missies heeft. De laatste achievement is zorgwekkend voor veel DOOM-fans. De achievement heet namelijk "Rest Your Weary Fists". Betekent dit het einde van de DOOM Slayer? Verder komen we ook te weten dat het nieuwe wapen in de DLC de Sentinel Hammer is. Verder is er een achievement voor het verzamelen van alle lore en er is een achievement voor het behalen van de extra lives-modus met vijf extra levens over in je inventory. Bekijk hier de review van Doom Eternal: The Ancient Gods Part One.

DOOM Eternal is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Wanneer DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two verschijnt is nog niet bekend.

BRON Steam

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?