Leak: DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two achievements gelekt

Geplaatst: 5 maart 2021 12:50
Aangepast: 17 maart 2021 13:36
-

De DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two achievements zijn gelekt. Hierdoor weten nu meer over de laatste uitbreiding voor DOOM Eternal.

Doom Eternal: The Ancient Gods Part Two achievements kwamen te vroeg tevoorschijn via Steam. We weten nu dat de nieuwe uitbreiding vier missies heeft. De laatste achievement is zorgwekkend voor veel DOOM-fans. De achievement heet namelijk "Rest Your Weary Fists". Betekent dit het einde van de DOOM Slayer? Verder komen we ook te weten dat het nieuwe wapen in de DLC de Sentinel Hammer is. Verder is er een achievement voor het verzamelen van alle lore en er is een achievement voor het behalen van de extra lives-modus met vijf extra levens over in je inventory. Bekijk hier de review van Doom Eternal: The Ancient Gods Part One.

DOOM Eternal is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Wanneer DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two verschijnt is nog niet bekend.

Bron: Steam
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two

Ontwikkelaar:

id Software

Uitgever:

Bethesda Softworks

Release:

18 maart 2021

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord