Trailer: Dragon Quest Treasures nu beschikbaar voor pc

Geplaatst:

Dragon Quest Treasures is niet alleen meer te spelen via de Nintendo Switch. Met een trailer laat Square Enix weten dat de game nu beschikbaar is voor de pc.

In eerdere trailers voor de Nintendo Switch werd het verhaal en het vinden van loot in Dragon Quest Treasures uitgelicht. Als Erik en Mia, van Dragon Quest 11, moet je samenwerken met een aantal monsters om belangrijke schatten te vinden. Vervolgens kun je je uitvalsbasis uitbreiden en meer vriendelijke monsters verzamelen. Mocht dit de eerste keer zijn dat je van deze game hoort, dan heeft de trailer genoeg te bieden. Je krijgt namelijk gameplaybeelden te zien. Ondertussen hoor je de typische Dragon Quest soundtrack.

Dragon Quest Treasures is te spelen via de Nintendo Switch en pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Quest Treasures

Series

Dragon Quest

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasedatum

9 december 2022

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord