Dragon Quest Treasures

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 9 december 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe beelden van Dragon Quest Treasures onthuld

Er zijn nieuwe beelden van Dragon Quest Treasures vrijgegeven. Daarin zien we een jonge Erik en zijn zusje Mia op hun missie om naar waardevolle schatten te zoeken.

In Dragon Quest Treasures volgen we de jeugdavonturen van Erik en Mia, twee personages die voor het eerst verschenen in Dragon Quest 11. De twee ukkepukken bevinden zich in deze spinoff-game in een paradijs voor schattenjagers. Gelukkig staan ze er niet alleen voor. Door vriendelijke monsters te rekruteren, kunnen ze hun unieke vaardigheden gebruiken en samen op een geweldig avontuur gaan. Deze goedgemanierde beesten zijn de ideale reisgenoten om de enorme wereld in de game te ontdekken. Wie wil er nou niet rijden op de rug van een Great Sabrecat? Door schatten te verzamelen, kun je je zakken vullen. Met die zuurverdiende buit kun je vervolgens je thuisbasis uitbreiden en steeds meer vriendelijke monsters verzamelen.

Je kunt de nieuwe trailer van Dragon Quest Treasures hieronder bekijken.

Dragon Quest Treasures verschijnt op 9 december op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo Direct Mini

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?