Dragon Quest Treasures

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 9 december 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Zo vind je loot in Dragon Quest Treasures

Het avontuur ligt op je te wachten, samen met een heleboel schatten. Square Enix heeft in een blogpost onthuld hoe je de felbegeerde schatten in Dragon Quest Treasures kan bemachtigen.

Het verhaal van Dragon Quest Treasures werd eerder al gedeeld door Square Enix. Deze keer wordt uitgelegd hoe je de verschillende schatten kan vinden. Dragon Quest Treasures speelt zich af op Draconia. Dit land bestaat uit de lichamen van twee oude gouden draken. Daar kan je zeven legendarische Drakenstenen vinden. Elke steen ziet eruit als een stukje van het lichaam van een draak. Je moet op reis naar de verschillende eilanden van Draconia om de verschillende stenen te vinden. Als je op dit eiland bent, krijg je een zogenaamde 'Treasure Forecast'. Die vertelt je wat voor schatten je op het eiland kan vinden. Dan begint de zoektocht. Je monsters helpen je bij het vinden van de schatten. Ze kunnen je laten weten als er een schat in de buurt is. Met de Fortune Finder kan je de zeldzame schatten vinden. Met de Fortune Finder kan je door de ogen van je monsters kijken om een schat te vinden. Elk monster geeft je andere informatie en door dit te combineren kan je de exacte locatie van de schat vinden.

Dragon Quest Treasure gameplay

Dragon Quest Treasures is vanaf 9 december beschikbaar op de Nintendo Switch.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?