Dit is het verhaal van Dragon Quest Treasures

Geplaatst:

De officiële website van Dragon Quest Treasures onthult meer informatie over de personages, wereld en het verhaal van de game. Erik en Mia staan voor een nieuw avontuur.

In eerdere beelden van Dragon Quest Treasures wierpen we al een blik op de hoofdpersonages van de game. In Treasures volgen we de jeugdavonturen van Erik en Mia uit Dragon Quest 11. Beide kinderen wonen op een vikingschip, totdat ze op een dag in een andere wereld terechtkomen door een aantal mysterieuze geesten. Deze wereld staat bekend als 'Draconia' en is een ware goudmijn waar de zeven Dragon Stones en vele schatten te behalen zijn. Erik en Mia komen zo voor de schattenjacht uit hun dromen te staan in een wereld vol met monsters.

Gelukkig zijn niet alle monsters per definitie slecht. Erik en Mia hebben door de kracht van de 'Dragon's Dagger' het vermogen verkregen om met de monsters te communiceren. Dat kan leiden tot monsterlijk goede samenwerkingen bij het vinden van schatten. De twee kinderen raken ook bevriend met Porcus, een varkensachtige geest die later Mia's partner wordt. Ondanks de nieuwe partner blijft het aantal speelbare personages bij twee: Erik en Mia. De twee delen hetzelfde level, waardoor je tussen de kinderen kunt wisselen met één druk op een knop.

Dragon Quest Treasures informatie

De schattenjacht van je leven begint wanneer Dragon Quest Treasures op 9 december verschijnt op de Nintendo Switch.

Bron: Gematsu
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Quest Treasures

Series

Dragon Quest

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasedatum

9 december 2022

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord