Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Fallout 76

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 14 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trailer: Fallout 76 krijgt twee nieuwe updates

Fallout 76 krijgt er de komende maanden twee grote nieuwe updates bij. In Steel Reign wordt een verhaal afgesloten terwijl The Pitt juist gaat over een expeditie buiten Appalachia.

In Fallout Steel Reign wordt het verhaal van de Brotherhood of Steel afgemaakt. In Fort Atlas blijkt de spanning tussen de Paladin Rahmani en Knight Sin nog verder opgelopen. Het is aan de speler om een keuze te maken. Er valt ook weer genoeg nieuwe uitrusting te verzamelen. The Pitt daarentegen wordt de eerste update onder de nieuwe Fallout 76: Expeditions. De nieuwe Expeditions bieden verhaalmissies die je meerdere malen kunt spelen. In The Pitt ga je in ieder geval op avontuur buiten Appalachia. In beide trailers krijg je een beeld van wat je kunt verwachten van de nieuwe gratis updates.

De twee updates voor Fallout 76 hebben ieder een eigen releasedatum. Fallout 76: Steel Reign verschijnt op 7 juli en Fallout 76: Expeditions The Pitt verschijnt in 2022.

BRON Xbox & Bethesda Showcase

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?