Far Cry 6

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Far Cry 6 trailer toont pc-features

Ubisoft heeft wederom een nieuwe trailer uitgebracht van Far Cry 6. Ditmaal staan de pc-features van de first-person shooter in de spotlight.

De hoofdrolspeler in de trailer is ray-tracing. Mocht je een absoluut monster van een pc in huis hebben, dan kun je van Far Cry 6 genieten door middel van hardware ray-tracing. Far Cry 6 heeft op de pc ook ultra wide support. Deze 32:9 ratio is beschikbaar vanaf dag één. Daarnaast kun je de HD Textures Pack downloaden voor nog meer detail in je game-ervaring. Daarnaast worden er nog meer features in de trailer besproken, zoals FidelityFX, een foto-modus en meer. Bekijk hier gameplay van Far Cry 6 op de Xbox Series X.

Far Cry 6 is beschikbaar vanaf 7 oktober voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Ubisoft

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?