Trailer: Forspoken is de nieuwe titel van Project Athia

Geplaatst: 18 maart 2021 20:15

De avonturengame Project Athia heeft vanaf vandaag een nieuwe titel ontvangen. De game heet nu Forspoken en we kregen een kleine teaser te zien.

De trailer wordt gepresenteerd door actrice Ella Balinska. Zij vertolkt de hoofdrol in Forspoken, want zij speelt het personage Frey Holland. Frey is de protagonist van Forspoken, een normale meid die moet zien te overleven in de magische wereld van Athia. De teaser laat ook meteen een imposant wezen zien. Frey wordt verrast door een grote draak en is vrij geschrokken van het feit dat ze het beest gezien heeft. De trailer sluit af met wat snelle beweging en gevechtsscenario's. Eerder werd er bekendgemaakt dat Forspoken, oftewel Project Athia, twee jaar PlayStation 5- en pc-exclusief blijft.

Forspoken is beschikbaar in 2022 voor de pc en PlayStation 5.

Bron: Square Enix
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forspoken

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

24 januari 2023

Ontwikkelaar

Luminous Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord