Forspoken

  • Ontwikkelaar Luminous Productions
  • Eerste releasedatum 24 januari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Trailer: Forspoken is de nieuwe titel van Project Athia

De avonturengame Project Athia heeft vanaf vandaag een nieuwe titel ontvangen. De game heet nu Forspoken en we kregen een kleine teaser te zien.

De trailer wordt gepresenteerd door actrice Ella Balinska. Zij vertolkt de hoofdrol in Forspoken, want zij speelt het personage Frey Holland. Frey is de protagonist van Forspoken, een normale meid die moet zien te overleven in de magische wereld van Athia. De teaser laat ook meteen een imposant wezen zien. Frey wordt verrast door een grote draak en is vrij geschrokken van het feit dat ze het beest gezien heeft. De trailer sluit af met wat snelle beweging en gevechtsscenario's. Eerder werd er bekendgemaakt dat Forspoken, oftewel Project Athia, twee jaar PlayStation 5- en pc-exclusief blijft.

Forspoken is beschikbaar in 2022 voor de pc en PlayStation 5.

BRON Square Enix

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?