Trailer: Fortnite Chapter 3 Season 3 is hier

Geplaatst: 6 juni 2022 14:20

Tijd om even te relaxen met de grootste battle royale-game van dit moment. In Fortnite Chapter 3 Season 3 kun je genieten van nieuwe content, personages en meer.

Het thema kun je erg wholesome en vredig noemen. Een groot festival is bezig in Fortnite, waarbij je kunt deelnemen aan allerlei leuke zomeractiviteiten. Van achtbanen tot discoconcerten, er is genoeg te doen. In de filmische trailer genaamd Vibin, zie je dat de sfeer uiterst relaxt is. Zelfs wanneer Darth Vader een beetje ondeugend loopt te wezen tegen een banaan.

In de gameplay-trailer is het festival ook aanwezig. Stuiter rond in Reality Falls, neem plaats in de Screwballer achtbaan, rijd op nieuwe wezens en maak natuurlijk gebruik van nieuwe wapens die worden toegevoegd aan het Fortnite-arsenaal. Een nieuw seizoen betekent ook een nieuwe battle pass. Nieuwe unieke personages van Fortnite worden toegevoegd, maar ook Darth Vader is ontgrendelbaar. Later in het seizoen kun je gaan grinden voor Indiana Jones.

Bekijk hier het vorige seizoen; Fortnite Chapter 3 Season 2. Er werd in dat seizoen ook een nieuwe gamemodus toegevoegd namelijk de Fortnite Zero Build-modus.

Fortnite is nu beschikbaar voor alle moderne platformen.

Bron: Fortnite
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord