Ghost of Tsushima

  • Ontwikkelaar Sucker Punch
  • Eerste releasedatum 17 juli 2020
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Ghost of Tsushima trailer onthuld tijdens The Game Awards

De filmische trailer van Ghost of Tsushima is onthuld. Deze trailer werd onthuld tijdens The Game Awards.

De trailer toont ons de Japanse setting van Ghost of Tsushima. Een eenzame samoerai vecht tegen andere soldaten. We zien verder wat van de diverse omgevingen. De trailer geeft ons een beter idee waar het verhaal overgaat en wat de motivaties zijn van onze "ghost".

Ghost of Tsushima is beschikbaar in de zomer van 2020 voor de PlayStation 4.

BRON The Game Awards

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?