Trailer: Ghost Recon Breakpoint krijgt drie nieuwe personages

Geplaatst:

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint krijgt er drie nieuwe personages erbij. Het gaat om crossover-personages uit de game Tom Clancy's Rainbow Six Siege.

De nieuwe Ghost Recon Breakpoint-personages werden aangekondigd met een korte trailer van het Operation Amber Sky-evenement. Het gaat om de personages Ash, Finka en Thatcher uit Rainbow Six Siege, die de Ghost Recon-cast tijdelijk komen versterken. Operation Amber Sky bestaat uit negen nieuwe missies waar de Rainbow Six Siege-personages een belangrijke rol in spelen. Als de speler alle missies heeft uitgevoerd, krijgt die een nieuwe Ghost Recon-skin van de Rainbow Six Siege-personages. Ook krijgt de speler de mogelijkheid om tijdens een missie de hulp van Ash, Finka en Thatcher in te schakelen De trailer is hieronder te bekijken.

Het Operation Amber Sky-evenement gaat 21 januari van start en duurt tot 24 januari. Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint is nu beschikbaar op de pc, Xbox One, Google Stadia en PlayStation 4. Lees hier Rudy's review over Ghost Recon Breakpoint op de PlayStation 4.

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Series

Tom Clancy's Ghost Recon

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 oktober 2019

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord