Pokémon Sword

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 15 november 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG , RPG (NSW)
  • Gameliner score

Trailer: Gigantamaxing getoond voor Pokémon Sword & Shield

In een nieuwe Pokémon Sword en Pokémon Shield trailer is een nieuwe vorm voor pokémon getoond genaamd, Gigantamaxing. Daarnaast zijn er ook een paar nieuwe pokémon en karakters geïntroduceerd in de trailer.

We waren al bekend met Dynamaxing wat ervoor zorgde dat pokémon tijdelijk groter en sterker werden in gevechten. Gigantamaxing gaat een stapje verder en verandert ook het uiterlijk van de pokémon. Het is niet bekend of alle pokémon gebruik kunnen maken van gigantamaxing, maar als we eerdere geruchten die nu deels bevestigd zijn moeten geloven kunnen onder andere Pikachu en Meowth er gebruik van maken. In de trailer waren Corviknight en Drednaw al te zien onder invloed van gigantamaxing. Verder zijn er dus nieuwe pokémon te zien in de trailer. Zo zijn onder andere de fairy pokémon Alcremie en de steel/dragon pokémon Duraludon te zien. Ook zijn er twee nieuwe gymleaders en een karakter genaamd Chairman Rose te zien in de trailer. Bekijk hieronder de trailer.

Pokémon Sword en Pokémon Shield komen op 15 november uit voor de Nintendo Switch.

BRON YouTube

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?