Trailer: Gord heeft een releasedatum

Geplaatst:
Aangepast: 14 juni 2023 01:31

De settlement-building survival game Gord heeft een releasedatum gekregen. Het nieuws werd gedeeld tijdens The Summer of Gaming 2023 van nieuwsplatform IGN.

Gord werd in 2021 aangekondigd door de nieuwe studio Convenant.dev. Dit is een Poolse ontwikkelaar waar een aantal oud-medewerkers van CD Projekt Red werken. Gord is een settlement-building survival game gebaseerd op de Slavische mythologie. Hoewel er in de afgelopen jaren genoeg trailers en gameplay van Gord zijn verschenen, bleef een releasedatum helaas uit. Daar is nu verandering in gekomen. In een nieuwe trailer kondigt Convenant.dev aan dat we vanaf 8 augustus met de game aan de slag kunnen. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Gord verschijnt 8 augustus op de PlayStation 5, Xbox Series en pc.

Bron: IGN

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gord

Series

-

Uitgever

Covenant.dev

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 augustus 2023

Ontwikkelaar

Covenant.dev

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord