Trailer: Nieuwe Gord trailer toont The Might of Žmij

Geplaatst:

De releasedatum van Gord komt al dichterbij en daardoor krijgt het aardig wat aandacht van Team17. Tijdens de San Diego Comic Con werd er een nieuwe trailer getoond.

Onlangs mochten we al de Horrors in Gord ontmoeten. Dit keer wordt de machtige The Might of Žmij opgeroepen. Voordat deze draakachtige in beeld verschijnt, werpen we eerst nog een blik op de gruwelijke wereld. Je kunt spinnen, gigantische bloedzuigers en wormen van je lijstje afstrepen. Om jezelf te beschermen tegen alle monsters, bandieten en andere gedrochten moet je een kamp bouwen. Al zijn je mensen niet opgewassen tegen The Might of Žmij. Met één adem weet hij iedereen in brand te zetten en is er ook weinig van het kamp over. Op gamescom mochten wij al met de preview van Gord aan de slag. Er zijn ondertussen ook al genoeg gameplaybeelden van Gord vrijgegeven.

Gord verschijnt op 17 augustus voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gord

Series

-

Uitgever

Covenant.dev

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 augustus 2023

Ontwikkelaar

Covenant.dev

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord