Gameplay: Gameplaybeelden en release window Gord onthuld

Geplaatst:

Er is een nieuwe gameplaytrailer verschenen van de strategische singleplayer game Gord. Naast deze nieuwe trailer is ook bekendgemaakt wanneer we de game ongeveer kunnen gaan verwachten.

Het is niet de eerste keer dat we gameplaybeelden van Gord voorgeschoteld krijgen. Om te overleven moet je je samenleving zien op te bouwen, maar het gaat niet alleen om bouwen. Ook het vechten tegen vijanden speelt een belangrijke rol binnen de strategiegame. De game wordt ontwikkeld door Covenant.dev. Dit is een team bestaande uit ex-medewerkers van CD Projekt Red die met Gord hun debuut gaan maken. Naast de nieuwe gameplaybeelden is ook onthuld dat de game ergens deze zomer moet gaan verschijnen.

Gord verschijnt dus ergens deze zomer voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Team17
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gord

Series

-

Uitgever

Covenant.dev

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 augustus 2023

Ontwikkelaar

Covenant.dev

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord