Gameplay: Eerste gameplaybeelden van Gord vrijgegeven

Geplaatst:

Na de teasertrailer van Gord die eerder dit jaar verscheen, is het nu tijd om te genieten van de eerste gameplaybeelden. In de video krijgen we een eerste blik op de wereld, het vechten en hoe custom scenario's eruitzien.

In onze preview van Gord heb je al kunnen lezen wat de game allemaal te bieden heeft, maar nu zijn de eerste gameplaybeelden daadwerkelijk vrijgegeven. In zestien minuten krijgen we een voorproefje van alle features en worden ze uitgelegd door CEO Stan Just. De donkere wereld kent beesten en monsters, waardoor je in het dorp eerst de juiste gebouwen moet neerzetten om soldaten te trainen. Tijdens het verkennen van de map zorgen ze er dan automatisch voor dat je verkenners veilig blijven. Op deze manier kom je aan nieuwe grondstoffen en schatten die je dan weer helpen om te overleven. Gedurende de video is er goed te zien dat je in Gord veel gebruik moet maken van de muis. Door te klikken en te selecteren worden commando's uitgevoerd en is het ook mogelijk om de game op pauze te zetten. De video toont een specifiek level, maar aan het einde krijgen we ook een beeld van de custom scenario's, waarin je allerlei opties kunt aanpassen. Er is ontzettend veel te ontdekken in de gameplaybeelden dus ga er rustig voor zitten.

Gord staat op de planning voor 2023 en verschijnt voor de pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gord

Series

-

Uitgever

Covenant.dev

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 augustus 2023

Ontwikkelaar

Covenant.dev

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord