Trailer: Kom in de sfeer met een nieuwe trailer van Gord

Geplaatst:

De studio Covenant heeft nieuws naar buiten gebracht omtrent hun aankomende game Gord. Niet alleen gaan ze samenwerken met een bekende uitgever er is ook een nieuwe teaser te zien.

Gord is een rpg met flink wat strategische elementen, omdat je een nederzetting moet uitbouwen en verdedigen. De wereld is flink beïnvloed door de Slavische mythologie en dat is niet geheel toevallig. Aan de game werken namelijk een aantal ex-medewerkers van 11 bit studios en CD Projekt Red. We zien de Slavische invloeden dan ook terugkeren in de nieuwe trailer. Dit keer is er een oudere man te zien die voor een boomstronk aan het bidden is. Na het opzeggen van zijn gebed wordt het bos donkerder en verschijnt er een wezen. Meer is er niet te zien, maar de sfeer van de game is nu wel duidelijk. Verder heeft de studio laten weten dat ze gaan samenwerken met de uitgever Team 17.

Gord verschijnt in 2022 voor de pc. Een specifieke releasedatum is nog niet bekend.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gord

Series

-

Uitgever

Covenant.dev

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 augustus 2023

Ontwikkelaar

Covenant.dev

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord