Trailer: Ontmoet de Horrors in Gord

Geplaatst:

Covenant.dev heeft nieuws voor hun aankomende game Gord. In een trailer ontmoeten we de Horrors die rondlopen, terwijl we ook informatie krijgen over een nieuwe releasedatum.

De eerste gameplaybeelden van Gord werden vorig jaar al vrijgegeven. Sindsdien staan de trailers vooral stil bij bepaalde onderdelen van de game. Dat betekent dat we nu kennismaken met de Horrors die ronddwalen. Horrors zijn krachtige demonen die door Vellus naar aarde zijn gehaald om de mensheid te redden. Niet bepaald een goed idee, want de mensen hebben nu maar een keuze. Ze moeten de Horrors eren door grondstoffen te geven of zelfs hun eigen kinderen te offeren. Op deze manier blijven de dorpen veilig, totdat er een groep brave mensen opstaat en de Horrors neerslaat. In onze preview van Gord kun je meer lezen over deze strategiegame die gemengd wordt met het survival citybuilder genre. Naast het bouwen van een nederzetting, moet je mensen de griezelige wereld insturen om grondstoffen te verzamelen.

Daarnaast laten de ontwikkelaars weten dat de releasedatum van Gord is aangepast. De game verschijnt nu op 17 augustus, zodat Gord op dezelfde datum kan lanceren voor de consoles.

Gord verschijnt op 17 augustus voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gord

Series

-

Uitgever

Covenant.dev

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 augustus 2023

Ontwikkelaar

Covenant.dev

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord