Trailer: Gothic Classic krijgt een Nintendo Switch port

-

RPG-avontuur Gothic Classic komt naar de Nintendo Switch. De port komt met de originele code en een overvloed aan fixes.

THQ Nordic en ontwikkelaar Piranha Bytes hebben aangekondigd dat Gothic Classic, de originele actie-RPG uit 2001 wordt geport naar de Nintendo Switch. De port is geen remaster of remake van Gothic, maar de originele gamecode met een groot aantal fixes aan de originele code bevatten. De game speelt zich af in het koninkrijk Myrtana, waar oorlog heeft geleid tot een strafkolonie genaamd Khorinis, en de speler moet overleven en allianties vormen om te ontsnappen. Gothic bevat meer dan 50 uur RPG-gameplay, een breed scala aan wapens en spreuken, een uniek ontwikkelingssysteem gekoppeld aan leraren in de game en een gesimuleerde leefwereld met dynamische NPC's. De aankomende port bevat talloze AI-fixes, verhaalfixes en diverse verbeteringen en toevoegingen, waaronder animatie-, textuur- en wereldverbeteringen om de gameplay-ervaring te verbeteren.

Gothic verschijnt 28 september voor de Nintendo Switch.

Bron: THQ Nordic
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gothic 1 Remake

Ontwikkelaar:

Alkimia Interactive

Uitgever:

THQ Nordic

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord