Trailer: Gran Turismo 7 heeft een releasedatum

Geplaatst:

Eindelijk is het zover. Het heeft even mogen duren, maar Gran Turismo 7 heeft nu dan eindelijk een releasedatum gekregen van Sony. Maar we moeten er nog even voor op de rem trappen.

Vorig jaar ging het gerucht nog rond dat Gran Turismo 7 een releasewindow zou hebben in de eerste helft van 2021. Het moge duidelijk zijn dat dat dus niet helemaal klopt. Dat werd daarna ook nog eens bevestigd door Jim Ryan aankondigde dat Gran Turismo 7 werd uitgesteld. Naast dat Gran Turismo 7 traditionelere gameplay krijgt en daarmee dus een klein beetje terug naar de roots gaat, biedt de game natuurlijk ook dit keer weer onnoemelijk veel genot voor het oog voor de echte autoliefhebber. Uiteraard wordt in de nieuwe trailer niet alleen een releasedatum getoond, maar zien we ook ruim drie minuten aan gameplaybeelden uit de racesim. Maak je gordel dus maar vast en geniet van deze nieuwe trailer.

Gran Turismo 7 racet via de toeristische route naar een releasedatum op 4 maart voor PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gran Turismo 7

Series

Gran Turismo

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, VR, PlayStation 5

Releasewindow

4 maart 2022

Ontwikkelaar

Polyphony D.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord