Gran Turismo 7

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 4 maart 2022
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: Gran Turismo 7 heeft een releasedatum

Eindelijk is het zover. Het heeft even mogen duren, maar Gran Turismo 7 heeft nu dan eindelijk een releasedatum gekregen van Sony. Maar we moeten er nog even voor op de rem trappen.

Vorig jaar ging het gerucht nog rond dat Gran Turismo 7 een releasewindow zou hebben in de eerste helft van 2021. Het moge duidelijk zijn dat dat dus niet helemaal klopt. Dat werd daarna ook nog eens bevestigd door Jim Ryan aankondigde dat Gran Turismo 7 werd uitgesteld. Naast dat Gran Turismo 7 traditionelere gameplay krijgt en daarmee dus een klein beetje terug naar de roots gaat, biedt de game natuurlijk ook dit keer weer onnoemelijk veel genot voor het oog voor de echte autoliefhebber. Uiteraard wordt in de nieuwe trailer niet alleen een releasedatum getoond, maar zien we ook ruim drie minuten aan gameplaybeelden uit de racesim. Maak je gordel dus maar vast en geniet van deze nieuwe trailer.

Gran Turismo 7 racet via de toeristische route naar een releasedatum op 4 maart voor PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?