Hello Neighbor 2

  • Ontwikkelaar Eerie Guest
  • Eerste releasedatum 6 december 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Puzzel , Horror
  • Gameliner score -

Trailer: Hello Neighbor 2 toont gameplay tijdens ID@Xbox

De kinderlijke horrorgame Hello Neighbor 2 toont wat nieuwe gameplay tijdens de livestream van ID@Xbox. Mister Peterson blijft een mysterie, maar de trailer legt zijn A.I. uit.

In Hello Neighbor 2 speel je als een journalist die de buurman van de serie maar een beetje verdacht vindt. De trailer laat vooral de evolutie zien op het gebied van A.I. Mister Peterson leert het gedragspatroon van de speler te herkennen, zodat de conflicten dynamischer worden. De A.I. leert ook om om te gaan met de voorwerpen in de directe omgeving, die zo tegen de speler gebruikt kunnen worden. Naast de A.I. zien we dat Hello Neighbor 2 meerdere personages heeft die allemaal een eigen verhaal hebben. Bekijk hier de eerste trailer van Hello Neighbor 2.

Hello Neighbor 2 verschijnt in 2021 voor de pc en Xbox-consoles.

BRON ID@Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?