Trailer: Hier is Fall Guys Season 2: Satellite Scramble

Geplaatst:

Ik hoop dat je van ruimtereizen houdt. In Fall Guys Season 2: Satellite Scramble ga je namelijk aan de slag met nieuwe mini-games en cosmetische items in het thema van het heelal.

Het nieuwe seizoen is onthuld middels een trailer. In seizoen twee wordt er een gigantische satelliet de lucht ingeschoten. De boontjes verlaten de veiligheid van de Blunderdome en komen heel wat nieuwe mini-games tegen. Een variatie aan races, tip toes, survival games en meer maakt een opkomst in Fall Guys Season 2: Satellite Scramble. Je wilt deze nieuwe mini-games natuurlijk winnen, zodat je optimaal gebruik kan maken van de nieuwe battle pass. Je kunt namelijk kostuums van Spock, Xenomorph en Hatsune Miku verdienen. Het nieuwe seizoen begint ook met een nieuw mini-event, waarin je extraatjes zoals Kudos en cosmetics kan ontgrendelen.

Heb jij zin in het nieuwe seizoen? Bekijk hier onze review van Fall Guys Free for All. Lees hier alles wat je moet weten over Fall Guys op de Switch.

Fall Guys is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch. Fall Guys Season 2: Satellite Scramble begint op 15 september!

Bron: Mediatonic
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord