High On Life

  • Ontwikkelaar Squanch Games
  • Eerste releasedatum 13 december 2022
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: High on Life boss fight getoond op gamescom

Voor de fans van Rick and Morty is er nieuwe game van Justin Roiland. De nieuwe trailer laat zien hoe vreemd de game kan zijn. 

Vers van de middelbare school, zonder baan en zonder ambitie, je hebt echt niets voor je om naar uit te kijken totdat een buitenaards kartel dat high wil worden van de menselijkheid de aarde binnenvalt. In de game trek ten strijden tegen de aliens. De trailer laat een eindbaas zien die in de game zit. Die probeer je neer te halen terwijl je wapens tegen je praten. Je moet helaas wel tot december wachten om hem te spelen want de High on Life is recent uitgesteld.

High on Life komt op 13 december naar Xbox One, Xbox Series en PC. 

BRON gamescom

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?