Horizon Forbidden West

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 18 februari 2022
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Horizon Forbidden West-trailer focust op het verhaal

Er is weer een nieuwe trailer verschenen voor Horizon Forbidden West. In de video komt het verhaal van de game aan bod.

Nu de releasedatum van Horizon Forbidden West steeds dichterbij komt, neemt de hype met de dag toe. Als de eerdere trailers van Aloy's nieuwste avontuur je niet vrolijk wisten te krijgen, weet deze video dat wel te doen. We zien naast het verhaal meerdere gigantische omgevingen, wat adembenemende uitzichten en een flinke dosis actie. Wat we zeiden in onze preview van Horizon Forbidden West wordt nogmaals bevestigd in de trailer: dit belooft een geweldige game te worden. Je kunt de trailer met je eigen ogen aanschouwen in de onderstaande video. Alvast een waarschuwing vooraf: na het zien van de video wil je waarschijnlijk een winterslaap houden totdat de game uitkomt.

Horizon Forbidden West verschijnt op 18 februari 2022 op de PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Guerrilla Games

Over auteur NilsHoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?